Пропускане към основното съдържание

Лицемерие и наглост, или имат ли памет и съвест другарите?

Гледам унилите физиономии на Станишев, Овчаров и Румен Петков. Слушам стенанията на страдалците, оплакванията от това, че видите ли, "страхът" бил в основата на тяхната загуба и проче салати. Слушам и невярвам на ушите си: Дали Станишев наистина счита, че тяхната обречена партия е пожизнено "абонирана за властта".

Тяхната партия, която вече няма нищо общо с левите идеи. Тази партия, която създади от собствените си среди новата класа на собствениците и трансформира народа си в таргет група. Същата партия, която натрупа мръсни пари в огромни количества и позиционира като нови капиталисти абсолютно некадърни капути, неспособни на нищо, освен да грабят чрез висши протекции и височайшо благословено монополно положение (справка - Георги Гергов, Красимир Гергов, Николай Банев, да не продължавам).

Смешен плач! На фона на дереджето на социалните системи в България, въпросната шайка олигарси най-добре да си вземат заграбеното и да се изнасят максимално бързо от България - докато те са тук, тежката сянка на мафията-държава ще шада над всеки от нас!

Коментари

Stefo каза…
Абсолютно съм съгласен с теб. Фалшът е широко разпространен и постоянно пречещ на развитието на предприемчивите в страната, не, няма да ги спре, но силно затруднява и елементаризира. Със сигурност обаче това е целенасочено, масата се направлява лесно, тази клика са толкова късогледо-тесногръди, че не виждат как закопават себе си и своите деца . Обаче това, което не успее да те убие, те прави по-силен....
Стефан

Популярни публикации от този блог

Днес ще Ви разкажа

Днес ще има кино прожекция за ДАВИД - офис Казанлък: Име на филма: "Виет-Нам - нови възможности, предизвикателства и дивотии" Час: 17:30 Място: При мен Напитки: Гин Beefeters, Виски Logans Облекло: Спортно ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!
Две циганета на язовирната стена по пишки  

Кризата, или удобното извинение - част 2: Лечението

И както при всички сложни ситуации в живота, кризата носи две новини едновременно – лоша и добра. Лошата новина се състои в това, че компактни маси работници със сигурност ще останат без работа за по-дълъг или по-кратък период от време. Добрата – от индустриалния пейзаж на страната ще изчезнат стотици вегетиращи фирми – призраци, живели до сега в тънката разделителна линия между отчаянието и надеждата, генерирали до сега огромна между фирмена задлъжнялост. Ниската конкурентна способност на тези фирми ще ги изхвърли извън техните пазари, и техните необслужвани фирмени кредити ще се трансформират в безполезни банкови активи, което ще натовари банките с непосилна задача за вторично реализиране на слабо търсени сгради и съоръжения. По естествен път от фондовата борса ще бъдат свалени много компании, и единствените потърпевши от това ще са инвестиралите в техните акции. Така кръгът ще се затвори, за да започне всичко отначало. Резонен е въпросът – имат ли сега шанс в кризата производствен